Младият актьор Алекс Иванов, нашумял като Сандо от сериала на

...
Младият актьор Алекс Иванов, нашумял като Сандо от сериала на
Коментари Харесай

Ожени ли се Сандо от „Братя”?

Младият артист Алекс Иванов, нашумял като Сандо от сериала на Нова тв „ Братя ”, провокира същински взрив в обществените мрежи със фотоси, които наподобяват на част от сватбена фотосесия.

Той театралничи със своята половинка – студентската по актьорско майсторство Мира Яворова. Двойката е снимана край морския бряг в Бургас. Така и не излиза наяве дали в действителност е имало женитба.

Въпреки че на никое място не е маркирано, че влюбените са младоженци, сътрудниците на Алекс се втурнаха да му честитят още щом сподели първата фотография. „ Честито “, пръв написа Ненчо Балабанов, с който артистът си партнираше в комедийния сериал „ Ол инклузив ”, преди да получи ролята в „ Братя ”. Самият Ненчо се ожени неотдавна. „ Много сте красиви! Да няма вест? “, попита Даниел Ангелов, който също подвигна женитба преди няколко седмици. Той пък си партнира с Алекс в „ Братя “. Други познати на двойката също честитят и пожелават безконечна обич и доста благополучие. Но спряганите за младоженци младежи по този начин и не дават отговор на въпроса дали фактически са се оженили. На фотосите не се виждат брачни халки, в това време към една от тях другарка на Мира написа: „ Искам да съм кума! ”. Това значи, че най-вероятно женитба към момента не е имало. Но очевидно се обмисля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР