Младият акордеонист Павел Димитров реализира своя първи професионален запис в

...
Младият акордеонист Павел Димитров реализира своя първи професионален запис в
Коментари Харесай

От звукозаписното студио на Радио Варна: Павел Димитров с Ново начало

Младият акордеонист Павел Димитров осъществя своя първи професионален запис в Радио Варна. Това беше премията му от състезанието за млади реализатори на класическа и известна музика " Музикални бисери " - 2017 година, който се провежда от СУ за филантропични науки и изкуства " Константин Преславски " - Варна. Радио Варна беше медиен сътрудник на събитието, а носителите на първите места завоюваха опцията да създадат звукозапис.
Павел Димитров приключи предходната година НУИ " Добри Христов " във Варна , има извоювани над 60 награди от национални и интернационалните състезания. Понастоящем живее в Англия и се приготвя за Кралската консерватория в Глазгоу, Шотландия. 
" Пиесата се споделя " Ново начало " и е в духа тракийския инструментален жанр, само че е по-модерна, не е тъкмо фолклорна. Реших да го кръстя по този начин, тъй като занапред стартирам да композирам, най-малко се пробвам, това е едно ново начало за мен. ", описа Павел в предаването " Съботна софра ".   Цялото изявление и пиесата може да чуете в прикачения аудио файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР