Младите стояха цяла нощ край храма и пееха, да си

...
Младите стояха цяла нощ край храма и пееха, да си
Коментари Харесай

Наш реставратор в Париж посочи как точно е избухнал пожарът в „Нотр Дам”

Младите стояха цяла нощ край храма и пееха, да си подвигат духа. Реставрацията на „ Нотр Дам ” може да отнеме 30-40 години, а пожарът евентуално е тръгнал от работа с оксижен, само че занапред ще се вършат разбори. Тези и още доста други неща каза предприемачът Димитър Гавраилов, който към този момент 52 години живее във Франция, съобщи " Монитор ".

Според него пожарът е тръгнал от работа с оксижен. " Казват, че е имало скулптури, които са били свалени за ремонт. В долната си част те са били захванати за постаментите с олово, с цел да не се разрушават. Преди пожара посочваха по какъв начин се смъкват статуите с кран. За да се откачат обаче, е имало и работа с оксижен. Вероятно по този начин е почнал пожарът, тъй като в случай че една капка олово падне върху дървото, може да тлее известно време и при вятър огънят да се разгори ", разяснява той.

Цялото изявление с Гавраилов четете ТУК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР