Младите социалисти от Връбница организират протест в село Волуяк в

...
Младите социалисти от Връбница организират протест в село Волуяк в
Коментари Харесай

Младите социалисти от "Връбница" организират протест във Волуяк на 19-ти януари

Младите социалисти от " Връбница " провеждат митинг в село Волуяк в неделя. Събитието е под мотото " С нашите пари, с нашите налози, направете нещо и за нас! " и е част от акцията " 24х24 " на Младежкото обединяване (МО) на Българска социалистическа партия - София.
На митинга ще участват водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, общинският консултант и ръководител на МО на Българска социалистическа партия в София Петко Димитров, районният ръководител на социалистите във " Връбница " Христиан Кръстев, Владимир Петров, който беше претендент на Българска социалистическа партия за кмет на " Връбница ", и ръководителят на младежкото обединяване в региона Илияна Рангелова.
" Данъчната система следва да води до създаване на първокласен живот за всеки, който заплаща за нея ", съобщи Илияна Рангелова.
Протестът, който е против неналичието на канализация, тръбопровод и неуместния градски превоз, ще се организира в неделя, 19-ти януари, от 12,00 часа на дребния площад до жп гарата във Волуяк.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР