Младите, решили, че е време да се вземат, могат да

...
Младите, решили, че е време да се вземат, могат да
Коментари Харесай

Женят безплатно на Свети Валентин

Младите, решили, че е време да се вземат, могат да сключат гратис цивилен брак в Хасково и Димитровград на 14 февруари, когато се отбелязва Денят на влюбените - Св. Валентин. Администрациите в двата града са решили да работят отговорно към нацията в борбата с демографската рецесия и оповестиха промоция за ритуалите. Със спестените пари младоженците ще могат да подкрепят бюджета си в подготовката за бъдещите бебета.

Засега обаче едвам двама млади са възнамерявали да ударят парафите под брачното удостоверение точно на Св. Валентин, оповестиха от общината. Още две двойки са декларирали желание, а в кметството чакат документите им. Освен безплатната гала младоженците ще получат и специфични дарове от локалната власт.

В другите дни, съгласно общинските цени, церемонията коства 104 лева в зала, 20 лева на гише. 213.60 лева пък се заплаща за изнесена гала.

Две са двойките, които ще се бракосъчетаят в Ритуалната зала на община Димитровград в Деня на влюбените. По предложение на кмета на общината Иво Димов от 2015 година гражданският брак, подписан тук на 14 февруари, е безвъзмезден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР