Младите, пък и нашето поколение, трудно можеха да си представят

...
Младите, пък и нашето поколение, трудно можеха да си представят
Коментари Харесай

Илиан Василев: Гешев ще е главен прокурор, ако се справи с Дунарит за ”домашно”

Младите, пък и нашето потомство, мъчно можеха да си показват какъв архетип са били прокурорите от Народния съд, надзирателите в лагерите в Белене, Ловеч и така нататък Ето ви прелестен образец - пренебрежение към правото, безочливост на човек, която осъзнава своята безгранична и най-много безконтролна власт и ”винаги правилен на Партията ” - на новите мощни - Доган, Пеевски.
Семантичен е разногласието дали това е проведена незаконна група или тъждественото - мафия.

Пеевски и компания получиха активите от КТБ, някой от тях изсмука до " мъртво " - като Булгартабак, до момента в който вкараните от държават през Фонда за гарантиране на влоговете средства още не са върнати, вложителите са ограбени " докрай ". Сега би трябвало да трансферират виновността на назначения за отговорен и да приключат с грабенето до момента в който още няма решение на съда по делото КТБ.

За това скоротечно упрекват очевидци, юристи на отбраната. Идва и времето за разумната последваща стъпка - да притиснем Гебрев, с цел да не шава и да не пречи да му вземем актива Дунарит. С един патрон - два заека.

Първо, " продаваме " с цел да удовлетворим вложителите /това е пиар частта/, санким до момента не крадоха от вложителите като за международно - юристи, синдици, доверени лица, прокурори, и повторно - " продажбата " ще разреши на " купувача " Пеевски - най-сетне да придобие този цех, само че към този момент през процедура, " изчистен " през профилиран съд и посредством конфискация на имущество от настоящия му притежател. Те за това трансформираха закона, с цел да преодолеят тълкуването на Върховен касационен съд и разрешат конфискация без значение от това какво ще реши съда. Ерго този следващ Фантомас прокурор ви споделя - конфискуваме акциите на Гербев, по-късно ги продаваме - " в името на ползу роду " /това си е класиката на Народния съд/, Пеевски купува /разбира се посредством подставено лице - Панамски вид, и ни дреме какво ще реши съда - чия благосъстоятелност е Дунарит. Ако ще Гебрев да е кристално явен притежател.

Ние сме на власт. ОК - на власт са, могат да си разрешат всичко или съвсем всичко. Но този прокурор - не осъзнава че е пионка, обслужващ личен състав в огромна игра и ще го жертват при първи комфортен случай.

Офанзивата на Филчев против Велчев е част от маневрите зад кадър, които би трябвало да извадят Конституционния съд и по особено хората към Велчев от уравнението на избора на този прокурор - явно го готвят. За това на Гешев са му дали " домашно " преди да го стартират за основен прокурор - проблема Дунарит. Ако се оправи става основен, в случай че не отива на бунището като Роман Василев и доста други.

Илиан Василев, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР