Младите "лъвчета" се завърнаха с 6 медала от олимпийския фестивал

...
Младите "лъвчета" се завърнаха с 6 медала от олимпийския фестивал
Коментари Харесай

Любо Ганев: Доволен съм от момчетата!

 Младите Младите "лъвчета " се завърнаха с 6 медала от олимпийския фестивал в Словакия
" Доволен съм от момчетата, несъмнено. Личи си, че при подрастващите работим вярно, с готовност и възторг. Абсолютно всички от състезателите и треньорските щабове се влагат оптимално в подготвителния развой. Така че е обикновено резултатите да дойдат ", сподели Ганев пред медиите на летището.
 България U20 остана със среброто на ЕМОФ в Банска Бистрица! България U20 остана със среброто на ЕМОФ в Банска Бистрица!
" Има много момчета, които могат да отидат в мъжкия отбор, само че дано първо този тим, който в този момент се прибира, има едно европейско състезание да изиграят тази година, живот и здраве и международно състезание следващата година, за което сме декларирали нашата кандидатура да бъдем домакини. Така че дано момчетата да си изиграят тези шампионати и сигурно някои от тях, както и към този момент са попаднали някои, в редиците на мъжкия народен тим и ще продължат кариерата си ", разяснява още президентът на БФВолейбол.

" Със сигурност, както споделиха и самите момчета, откакто станаха международни вицешампиони предходната година, най-малкото отиваме да се борим за орден на Европейското състезание. Тяхната упоритост е да завоюват орден с колкото може по-благороден метал. Надявам се да са здрави на първо място, а момчетата и треньорският щаб ще дадат всичко от себе си да реализират поставения резултат ", приключи Любо Ганев.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР