Младите хора няма да се усетят как ще бъдат използвани,

...
Младите хора няма да се усетят как ще бъдат използвани,
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Не искам да живея в лятото на Радев и Божков

Младите хора няма да се усетят по какъв начин ще бъдат употребявани, както и нашето потомство беше употребявано. Това го вършат кукловодите, които бяха и преди 30 години и дърпаха конците. Цели се голяма провокация.

Това сподели режисьорът и политик Евгений Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR във връзка антиправителствените митинги в страната.

"Те желаят рухване на държавното управление и служебно държавно управление на Радев. Не ми се ще да предвиждам до какво ще докара. Не мога да поддържа митинга на лъжата ", съобщи той. Според него от ден на ден младежите на митингите оредяват и се появяват лицата на "отровното трио ", на Мая Манолова, както и на майките на деца с увреждания, които по думите му вършат провокации.

Столична дирекция на вътрешните работи: Нерегламентираните митинги не престават, 30 души запушват Орлов мост, 12 души - кръстовището на СУ.

Евгений Михайлов напомни палежа на Партийния дом на 26 август 1990 година и направи прилика с Мая Манолова, която възпламени изборни бумаги в центъра на София. "Сценаристите доста добре контролираха и водеха всеобщото неодобрение досега, в който излезе, че протестиращите са запалили Партийния дом. А той беше разпален от специфичните сили ", означи той.

Михайлов означи, че сегашните митинги са почнали след обвиняванията против съветниците на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. "От февруари стартира офанзивата на основния прокурор. Радев стартира да обикаля и да дава изказвания. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от стартира да заплашва с "Българско лято ". Не желая да пребивавам в лятото на Радев и Божков. Искам да направя една или две партии, да влязат в Народното събрание и да ръководят България ", съобщи в умозаключение Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР