Младите днес са изправени пред трудности, които преди социалните мрежи

...
Младите днес са изправени пред трудности, които преди социалните мрежи
Коментари Харесай

Мадона: Инстаграм е болест, с която младите трябва да живеят

Младите през днешния ден са изправени пред компликации, които преди обществените мрежи не съществуваха. Това твърди Мадона пред „ The Sun ”, като дефинира Инстаграм като „ нова болест, с която младите би трябвало да живеят ”.

„ Днес, в ерата на Инстаграм и всички обществени мрежи, чиито въздействие и сили не могат да бъдат отречени, е доста по-трудно да бъдеш актьор и да се докажеш като подобен ”, споделя певицата през изданието.

Според Мадона през днешния ден младите непрекъснато би трябвало да се съпоставят с останалите, да търсят непознатото утвърждение и да вършат това, което ще им донесе повече известност в мрежата.
Вижте тази обява в Instagram.
Madame ❌ has a day off!!!????................ #madamex #rehearsals

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Много почтено този развой е неволен. „ Разбираш по какъв начин непрекъснато се съревноваваш с останалите, питаш се какъв би трябвало да бъдеш, по какъв начин би трябвало да изглеждаш, с цел да те харесат. Инстаграм има доста отрицателно въздействие върху младите и през днешния ден те робувят на непознатото утвърждение. Това е огромният проблем. Но по този начин не се чувстваш по-добре, този вид просвета може да съсипе живота ти “, споделя Мадона.

Самата тя изпитва същото с щерка си, като й споделя да не се завладява от това по какъв начин наподобява, тъй като хората непрекъснато ще я съпоставят с известната й майка.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @madonna.and.lola.rays.of.light на

Поп кралицата дефинира себе си като „ късметлийка ”, защото е станала актьор преди ерата на смарт телефоните и обществените мрежи. „ Така имах времето да се развъртвам, в действителност да пораствам и да се трансформира в индивида, който желаех да бъда. Нямаше го днешния товар на константното свободно наказание в обществените мрежи, нямаше такова състезание. Аз съм, която съм, точно тъй като отхвърлям да подвия коляно под натиска на конвенциите, в които обществото се пробва да ме впише като жена. Но през днешния ден става все по-трудно за артистите в действителност да споделят това, което мислят и да бъдат себе си. “

Мадона добавя, че съжалява младите през днешния ден, които нямат опцията да израснат като такива, каквито желаят да бъдат.

По думите на звездата, в случай че през днешния ден си интернет сензация, можеш да изградиш кариера, без значение от това дали си надарен, или не. Това звучи колкото обнадеждаващо, толкоз и плашещо. „ Ползите от обществените мрежи са осезаеми и не е належащо да се лишаваме от тях, в случай че са ни нужни. Но би трябвало и да си дадем сметка, че в това пространство би трябвало да се борим наедно с всички други „ интернет звезди “, които не са малко, само че са известни не постоянно със своите заложби
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР