Млади варненци са решили да навлязат в живота по твърде

...
Млади варненци са решили да навлязат в живота по твърде
Коментари Харесай

За старт в живота от Морска гара - Варна: Абитуриенти се надишаха с балони с райски газ

Млади варненци са решили да навлязат в живота по прекомерно противоречив метод.

Едно от местата на които се събират зрелостниците във Варна е Морска гара, в последните дни там е цялостно с усмихнати броящи до 12 младежи, заяви.

Сред някои от класовете които честват балони с божествен газ са изключително известни.



Парламентът забрани продажбата на диазотен оксид (райски газ) на малолетни и използването му в закрити публични места. Измененията в Закона за здравето, импортирани от депутати от ГЕРБ-СДС, бяха приети единомислещо на първо и второ четене в едно пленарно съвещание. 


 
Промените предвиждат забрана за продажбата на диазотен оксид и пълнители с него, в това число и онлайн, на лица под 18-годишна възраст, на територията на детски градини, учебни заведения, общежития за възпитаници, лечебни заведения, на спортни прояви и публични мероприятия, проведени за деца и възпитаници, както и в закрити публични места. На тези места се не разрешава и използването на така наречен божествен газ.



Проблемът с райския газ е, че той основава нереална визия за действителността и след неговата приложимост съществуват действителни опасности за осъществяване на ежедневни рутинни дейности, като вървене или нанагорнище на стълби. Лицата, които са го използвали са рискови освен за себе си, само че и за близките, тъй като халюцинират, изпадат в неуравновесеност, даже до самоубийство. Събрани са данни за положение на силен световъртеж, гадене и повръщане. Райският газ при децата влияе върху имунната система и може да докара до остър недостиг на О2 към органите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР