Млади симпатизанти на ДПС се събраха на плажа „Росенец“ тази

...
Млади симпатизанти на ДПС се събраха на плажа „Росенец“ тази
Коментари Харесай

Симпатизант на ДПС: Заради Делян Пеевски децата ми са здрави

Млади симпатизанти на Движение за права и свободи се събраха на плажа „ Росенец “ тази заран. Хора с идея, които са имали досег до водача на Движението Ахмед Доган. Това са хора, които през годините са получили обучение и са били подкрепени от политическото управлението на Движение за права и свободи, съобщи в ефира на Българска национална телевизия евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк.

Сред последователите е и млад мъж с тениска с лика на депутата и издател на „ Телеграф Медиа “ Делян Пеевски. Пред камерите той изясни, че е там за поддръжка, тъй като Пеевски е оказал помощ за лекуване на двете му деца, който към този момент са здрави, написа "Монитор ".

Привържениците на Движение за права и свободи са сметнали за морално ангажиращо да дойдат в региона на парк „ Росенец “ и да поддържат водача си доктор Ахмед Доган, изясни още Кючюк.

„ Не би трябвало да забравяме какво успяхме да реализираме през последните 30 години. Уникален етнически модел, проектант на който е тъкмо Ахмед Доган. Имахме опция да отбележим 25 години от събитията в Сребърница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР