Млади сърби заминават за САЩ, за да живеят американската мечта.

...
Млади сърби заминават за САЩ, за да живеят американската мечта.
Коментари Харесай

Сръбският "Блиц": Българи държат "рая на канабиса" в САЩ! Плантациите за марихуана са...

Млади сърби отпътуват за Съединени американски щати, с цел да живеят американската фантазия. Те си намерат добре платена работа в законни плантации, само че, искайки бързи облаги, минават границата и стартират да транспортират дрога, като в последна сметка губят главата си. Това написа сръбският вестник " Блиц ".

Това се случва по хълмовете на Сан Франциско - града, фамозен на Балканите като " парадайса на канабиса ", където елементарно се стартира кариера на нарушител, постоянно неумишлено.

Насажденията с марихуана са от пет до шест квадратни километра и се държат от българи, които са ги разделили сред свои родственици. С работа по плантацията се печели към 5000 до 6000 щатски $. Често обаче българите оферират на своите служащи и противозаконни дейности, от които се печели четири пъти по-висока заплата.

Бизнесът, който е първата стъпка към голяма престъпна гръбнака, от която няма връщане, е превозването на огромни количества от тази марихуана в друга американска страна, където тя не е легализирана. За 15 000 - 20 000 $ на месец сърбите се съгласяват, като се нуждаят единствено от шофьорска брошура. Така постоянно се случва да нямат място за престояване повече от година, тъй като непрекъснато се движат по пътищата от Лос Анджелис, Колорадо, до Ню Йорк. Освен марихуана, те постоянно носят и кокаин в огромни черни торби.

" Блиц " отбелязва, че тези плантации работят като затворени комуни, откъдето на служащите е неразрешено да излизат. Жени от Русия и Беларус кълцат марихуана в кухнята, а мъже от Сърбия и Македония работят на полето. Само на един човек е позволено да върви до Сан Франциско, с цел да купува храна за всички служащи, споделя източникът на вестника. Той прибавя, че младежите, работещи в плантациите, постоянно са немарливи към здравето си и прекарват месеци в полето без маски на лицата си и без да знаят, че растенията се пръскат с пестициди и хербициди.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР