Млади режисьори бяха наети да заснемат клип на певицата Стафия

...
Млади режисьори бяха наети да заснемат клип на певицата Стафия
Коментари Харесай

Млади режисьори отидоха да снимат клип на известна певица, но не очакваха, че ше изсипят амоняк в устите им

Млади режисьори бяха наети да снимат клип на певицата Стафия в предградията на Лондон. Със себе си Кортни Реймонд и Джордан Дюбуа носели доста скъпо съоръжение. Но нещата приключили доста зле за младите режисьори - те били нападнати грубо, предава Central News.

Кортни и Джордан отишли в апартамент в предградие на Лондон. На входа на " снимачната площадка " от 19-годишната Макайла Хаджия. Режисьорите разполагали с оборудване на стойност повече от 3 хиляди долара. Очевидно точно това била целта на нападателите.

Макайла Хаджия

Кортни и Джордан, които не очаквали мръсния трик, не оказали никаква съпротива. Престъпниците, 30-годишният Адам Баджо и 30-годишният Уилям Део, изсипали битулка с течен амоняк в лицата на жертвите и ги повалили на пода. След това третият нападател изсипал съдържанието на бутилката в устата на Реймънд. По-късно жертвите успели да напуснат апартамента и да стигнат до болницата.

Уилям Део

По време на процеса се оказа, че певицата Стафия няма нищо общо със случая. Нейното име било използвано, за да се даде по-голямо доверие на случващото се. За да привлекат режисьорите, престъпниците изпратили mp3 файл, наречен Creepy предварително - песен, на която се предполага, че планират да заснемат музикален видеоклип. Всъщност обаче се оказва, че певицата вече има видеоклип на тази песен.

Лекарите оценили състоянието на Кортни като тежко: тя имала белодробен оток и трябвало да я вкарат в състояние на изкуствена кома, в която тя останала в продължение на 13 дни. Освен това и двете жертви са със сериозно влошение на зрението. Заподозрените били задържани вечерта малко след атаката. Те са обвинени в грабеж и причиняване на тежки телесни повреди.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР