Млади певци от Монтана заеха призови места на конкурса "Pearl

...
Млади певци от Монтана заеха призови места на конкурса "Pearl
Коментари Харесай

Млади певци от Монтана обраха наградите на конкурс в Ню Йорк

Млади артисти от Монтана заеха призови места на състезанието "Pearl of New York “ в Съединени американски щати. Възпитаниците от класа по пеене при Обединена школа по изкуствата "Добри Христов " към Народно читалище "Разум 1883 " се завърнаха с Гран при, две първи, една втора и една трета премия. Отличията са за тяхното показване в категориите "Поп пеене " и "Фолклор ", изясни техният учител и член на журито на състезанието Марианна Цолова.
"Роксана Петрова, на 9 години, е със сребърен орден, Кирил Валентинов, на 18 години, е с бронзов, Мартина Найденова, 16-годишна, златен орден, Мила Емилова, 15-годишна, златен орден и триото Кирил Димитров, Мартина Найденова и Мила Емилова - Гран при. Хем надарени, хем работливи, тъй като едното върви с другото. Те поставиха неимоверно доста труд, с цел да се показват на това равнище и да чуем откъм гърба "Браво, българи! "... "
Над 80 млади реализатори от Италия, Турция, Латвия, Грузия, Русия и България взели присъединяване в певческата конкуренция. Основна конкуренция на нашите се оказали съветските представители, които сграбчили Гран при в категорията "Джаз ".
Това е второто присъединяване на изпълнителите от Монтана в певчески конкурс в Съединени американски щати. През февруари те се показаха сполучливо на интернационалния арт фестивал "Golden Dream " в Лас Вегас.
"Ние имахме присъединяване в Америка и тогава доста ни хареса грузинка, която живее в Ню Йорк и бе член на журито. Тя също прави състезания и тя към този момент ме предложения мен като член на жури и децата, откакто ги е чула в Лас Вегас. "
На 22 декември гениите от Монтана ще имат присъединяване във финала на Детската мелодия на годината в зала №1 на НДК. По този метод те ще поддържат Ивет Румянова, която също е част от класа по пеене, и дружно с други деца е определена да извърши една от песните финалисти в състезанието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР