Млади мацки постоянно ме свалят! Идват да си говорят с

...
Млади мацки постоянно ме свалят! Идват да си говорят с
Коментари Харесай

На 82 той се хвали с млади мацки

" Млади мацки непрекъснато ме смъкват! Идват да си приказват с мен и единствено желаят да се снимаме. Така е, още пипвам окото, а и съгласно мен за любовта няма възраст. “

Това разкри с усмивка 82-годишният артист Димитър Андонов, прочут в цяла България и на Балканите като Хисарския поп.

Въпреки напредналата възраст музикалната легенда води деен метод на живот - всяка седмица има по няколко участия, а в заведенията постоянно е заобиколен от дами.

" Хората ми се радват, тъй като обръщам внимание на всеки. Никога не отхвърлям да поздравя, да попея на уше или да застана за фотография. Затова и от цяла България идват в Хисаря, с цел да ме видят онлайн “, сподели още изпълнителят на вселенския шлагер " Дай си сърцето ".

Хисарския поп е оставил в предишното здравословните проблеми. След интервенциите за слагане на коленни стави е като прероден.

През 80-те години на предишния век в Хисаря се заражда легендата за Хисарския поп - духовник, пропъден да се скита по пътищата на България, който пее своите песни, неразрешени от социалистическия режим по това време.

През 1983 година незаконно издава първата си аудио-касета, популяризирана от ръка на ръка. В наши дни в репертоара си има хиляди песни и самичък споделя, че може да пее в продължение на денонощие, без да повтори нито една ария, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР