Млади, художници, писатели и фотографи, днес, под егидата на кмета

...
Млади, художници, писатели и фотографи, днес, под егидата на кмета
Коментари Харесай

Конкурс Имало едно време - през детските очи започва в Банско

Млади, художници, писатели и фотографи, през днешния ден, под егидата на кмета на Община Банско - Георги Икономов, и по случай идния празник на града - 5-ти октомври, започва конкурс за млади гении.
„ Имало едно време - през детските очи ”, има за цел да събере вашите картини, художествени текстове и фотографии, които демонстрират по какъв начин се е трансформирал образът на града през вашите очи, в огромна галерия. В един от дните, на празничната седмица, във фоайето на читалището, кметът ще награди тримата най-хубави от вас, единствено с първи места в категориите:
Рисунка – за деца от предучилищна, до 4-ти клас в това число,
Стихотворение, есе, роман или приказка на тематика „ Този град – доста античен и все по-млад ” – за възпитаници от 5-ти до 8-ми клас в това число,
Художествена снимка – за възпитаници от 9-ти до 12-ти клас
Седнете до дядо си на пейката пред остарялата къща и го послушайте. Нека той ви опише история, която да превърнете в творба и която ще запазите за вашите деца. Заключете разказите за прелестния ни град в картини, стихове и фотоси, с цел да има какво да покажете на внуците си. Съхранете загатна и го претворете в „ бъдеще ”.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР