Млади българи с малък или без никакъв летателен опит ще

...
Млади българи с малък или без никакъв летателен опит ще
Коментари Харесай

Wizz Air ще обучава за пилоти и български младежи




Млади българи с дребен или без никакъв летателен опит ще могат да се образоват и да получат лиценз за търговски водач. Школата за водачи е проведена от самолетната компания Wizz Air по нейната стратегия Wizz Air Pilot Academy, която към този момент е налична и в България.

„ В рамките на програмата школи за водачи, с които е подписан контракт – Egnatia Aviation в Кавала, Гърция – ще дават висококачествено образование по стандартите на Wizz Air, а WIZZ ще подкрепя кадетите, присъединили се в програмата и отговарящи на избрани правила и условия “, изясняват от самолетната компания. Тя ще обезпечи авансово финансиране на забележителна част от таксите за образование, тъй че младежите по-лесно да започват своята кариера като водачи.

След като завършат академията за водачи и сполучливо преминат през спомагателното належащо образование, участниците могат да стартират работа като първи офицери в мрежата на WIZZ и да продължат да построяват кариерата си като учащи и командири на самолети Airbus A320/A321, изясняват от компанията.

Wizz Air стартира асортимент в България за курсове, започващи през януари в гръцката Egnatia Aviation. Кандидатите ще имат опция да се срещнат с екипа на Wizz Air Pilot Academy през откритите дни на програмата, които ще се проведат на 8 септември в столичния хотел Suite. Освен за България, програмата работи в Румъния и Полша, демонстрира уеб сайтът за кандидатстване за програмата (pilot-academy.wizzair.com).
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР