Младежкото обединение в БСП организира в рамките на традиционния събор

...
Младежкото обединение в БСП организира в рамките на традиционния събор
Коментари Харесай

Балканските младежи от социалистическите партии представят съвместни решения в Бузлуджа

Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия провежда в границите на обичайния събор на левицата на Бузлуджа кръгла маса на тематика „ Младите хора на Балканите, задача „ Оставам “. Предвидено е да вземат участие млади водачи от Албания, Румъния, Сърбия Словения и Черна гора. Лидерът на младежкото Българска социалистическа партия Николай Бериевски разяснява за предаването „ Преди всички “ по „ Хоризонт “, че през сегашния политически сезон е видял „ неустойчив кабинет, непрекъснато тресящ се от кавги “. Той не вижда „ кой знае какво да е свършено “ и в Народното събрание, а ръководещата коалиция „ няма по какъв начин да е постоянна “. По мотив президентското несъгласие, което ГЕРБ съобщи, че ще поддържа, той разяснява, че „ президентът Радев прелестно влиза в ролята си на коректив “, само че вслушването на ГЕРБ е „ по-скоро е въпрос на популизъм и на следене на публичните настройки “.
„ Този случай, потвърждава че е ветото има своята добавена стойност. Според мен, тези случаи ще зачестят оттук насетне, защото всички схванаха, че това е способ, който работи “.

Във Визията за България на Българска социалистическа партия „ има доста конкретика “, добави младият водач. Той разяснява, че на днешната среща балканските младежи от социалистическите партии бъде изработен опит да се очертаят общите проблеми на младежите в балканските страни

На самата среща мислим да предложим най-малко пет-шест съответни решения дружно. От предварителни диалози с сътрудниците от страните, доколкото разбирам, имат подготвеност да обменим положителни практики. Ние ще окажем и нашите оферти какви са, само че ми се коства, че това ще е една извънредно ползотворна среща. Сериозно посланичество ще има от нашето управление в лицето на госпожа Корнелия Нинова, госпожа Деница Златева, господин Драгомир Стойнев, депутати от Европейския парламент. Това че управлението ще участва, е още по-добре, тъй като в последна сметка сподели една последователност и демонстрира, че нашето управление е извънредно заинтригувано от решаването на тези проблеми “.

С променения правилник на Българска социалистическа партия, в който беше въведен предел за мандатите на народните представители партията, ролята на младите в нея нараства, уверен е политикът.

„ Трябват нови фрагменти, готови. Ръководството прави всичко допустимо да ни подаде ръка и да ни помогне дружно да стартираме да се борим и да готвим политики “.

Социалистите още веднъж чакат „ десетки хиляди жители да дойдат “ на Бузлуджа. По неофициална информация отводът на известната певица Гери-Никол да пее е поради оказан напън. Въпреки това тя има почтени заместници на сцената в Бузлуджа, увери Бериевски и даде за образец Мариана Попова, Дара, Дани Милев  и Горан Брегович:

„ Тези млади реализатори виждате какъв брой хора водят със себе си, каква естрада в действителност биха могли с цел да дават. Нормално е, когато една партия се модернизира, да се пробват да покрива всички спектри “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР