Младежкият ни национален отбор по футбол води с 3:0 над

...
Младежкият ни национален отбор по футбол води с 3:0 над
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България U21 - Полша U21 3:0, поляците с човек по-малко

Младежкият ни народен тим по футбол води с 3:0 над Полша U21 в дуел от квалификациите за Евро 2021. Резултатът на стадион "Славия " бе открит в 43-ата минута, когато "лъвчетата " се възползваха от неточност в полската защита и попадение на Тонислав Йорданов изведе България напред. В началото на втората част Станислав Иванов удвои задатъка на "трикольорите ", а в 61-ата още веднъж той навлезе брилянтно в наказателното поле на Полша и направи резултата 3:0. В 68-ата минута Карол Фила получи втория си жълт картон в срещата и остави тима си с човек по-малко.

Двубоят стартира нападателно, като още в 3-тата минута "лъвчетата " имаха искания за дузпа, откакто Андреа Христов бе избутан от неприятелски футболист и се свлече на земята. Нарушението обаче бе отвън наказателното поле и реферът отсъди единствено свободен удар.

Последваха спокойни минути, в които България разиграваше топката и изчакваше отварянето на свободни пространства, само че тимът на Полша бе добре групиран.

В 18-ата минута Ивайло Найденов подаде добре към Станислав Иванов, който си отвори пространство за удар, само че той бе блокиран от полската отбрана.

В 30-ата минута тимът на Полша имаше своя късмет да открие резултата. След осъществяване на ъглов удар Петко Христов увисна и остави съперников футболист да насочи удар с глава, само че за благополучие топката мина над напречната греда.

В 36-ата Ивайло Найденов имаше пространство и подаде на Тонислав Йорданов, който опитва центриране към Калоян Кръстев, само че топката се озова в Станислав Иванов. Нападателят на Левски опитва удар по трева, само че той бе прекомерно слаб и се озова право в ръцете на Камил Грабара.

В средата на полувремето Даниел Наумов се намеси съвършено, откакто Йожвяк мина през българската отбрана и насочи изстрел, само че стражът ни предотврати попадението.

В 41-ата минута "лъвчетата " проведоха съвършена контраофанзива, която обаче приключи без попадение. Калоян Кръстев подаде на Валентин Антов, който насочи мощен удар, само че топката нацели напречната греда.

В края на първата част България откри резултата посредством попадение на Тонислав Йорданов. Станислав Иванов се възползва от неточност в отбраната на поляците и откакто лиши топката подаде към Тонислав Йорданов. Нападателят на Литекс насочи изстрел и след рикошет топката влезе в мрежата на Грабара.

link1 " >  Lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР