Младежкият национален отбор по футбол на България завърши квалификациите за

...
Младежкият национален отбор по футбол на България завърши квалификациите за
Коментари Харесай

Младежите до 21 години също направиха равенство 1:1 с Гибралтар

Младежкият народен тим по футбол на България приключи квалификациите за европейското състезание в Грузия и Румъния през 2023 година с разочароващо тъждество 1:1 с новобранеца в групата Гибралтар, завоювал дебютна точка през тази акция.

Селекцията на Александър Димитров пък завършва пресявките с актив от 10 точки след 2 победи, 4 ремита и 4 загуби.

След нулево първо полувреме, в което българският отбор владееше самодейността, само че не съумя да стигне до попадение, “лъвчетата” съумяха да открият резултата десетина минути след почивката. Попадението за нашия отбор бе дело на капитана Владимир Николов, който се оказа най-съобразителен в наказателното поле на Гибралтар и откри задачата.

За страдание в заключителните минути на срещата националите позволиха изравнителен гол и останаха с човек по-малко. В 81-ата минута Атанас Чернев извърши нарушаване против Дилън Пийкок в наказателното поле на българския тим и съдията Алесандро Дудик от Швейцария уточни бялата точка, а след това сподели и червен картон на Чернев. Пийкок бе прецизен за 1:1. До края на мача и двата отбора имаха късмет да стигнат до успеха, само че в последна сметка нов гол не падна и равенството се резервира.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР