Младежкият национален отбор на България ще изиграе поредната си квалификация

...
Младежкият национален отбор на България ще изиграе поредната си квалификация
Коментари Харесай

България U21 - Полша U21

Младежкият народен тим на България ще изиграе следващата си подготовка по пътя към Евро 2021. Днес съставът на Александър Димитров посреща водача в група 5 Полша от 18:00 часа на стадион “Славия”. Само победа ще резервира възможностите на младите “лъвчета” за класиране на еврофиналите. Българите започнаха акцията с победен триумф в Естония, след което направиха нулево тъждество с Русия. Последвалите два резултат обаче бяха разочароващи - 0:1 от Сърбия вкъщи и 0:0 като посетител на новобранеца Латвия. Поляците пък стартираха с 3 победи и тъждество, като оглавяват таблицата с 10 точки.

“Нашата съществена мощ е тимът, колективът. Смятам, че тези момчета, които са тук, както постоянно ще дадат максимума от моментните си благоприятни условия. Поляците ще разчитат на всичко най-хубаво. За страдание при тях всичко е наред. Ние обаче ще се борим и не се предаваме”, съобщи селекционерът Димитров.
Той разкри, че е обезпокоен с окомплективането на състава. От групата отпаднаха контузените Алекс Петков и Илия Юруков. Завръща се обаче Андреа Христов, който ще си партнира с брат си Петков Христов в центъра на отбраната. Очаква се офанзивата да води Тонислав Йорданов, подкрепян от Мартин Минчев, Светослав Ковачев и Илиан Илиев-младши.

Квалификации за Евро 2021:

БЪЛГАРИЯ U21 - ПОЛША U21

БЪЛГАРИЯ: 1. Наумов, 19. Турицов, 2. А. Христов, 15. П. Христов, 4. Лясков, 16. Найденов, 6. Антов, 21. Котев, 9. Йорданов, 7. Кръстев, 10. Иванов

ПОЛША: 1. Грабара, 3. Пестка, 4. Собочински, 5. Валукиевич, 6. Амбросиевич, 7. Йожвяк, 10. Кимала, 14. Листовски, 15. Гуми, 17. Богуш, 19. Фила

СЪДИЯ: Ярослав Козик (Украйна)
СТАДИОН: “Славия”, София
НАЧАЛО: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Класиране в група 5:
1. Полша 10 т.
2. Русия 8 т.
3. България 5 т.
4. Сърбия 4 т.
5. Естония 3 т.
6. Латвия 2 т.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР