Младежкият национален отбор на България посреща Естония в последния си

...
Младежкият национален отбор на България посреща Естония в последния си
Коментари Харесай

Надеждата умира последна

Младежкият народен тим на България посреща Естония в последния си мач от квалификациите за европейското състезание следващата година. Съставът на Александър Димитров като че ли пропусна огромния си късмет при гостуването на Полша, когато надигра домакините, само че се размина с успеха. Равенството 1:1 в Гдиня остави нашите на трето място в групата, на две точки зад поляците.

Младите " лъвчета " би трябвало наложително да победят тази вечер и в това време да чакат неточност на Полша против Латвия. При подобен процес, българите ще заемат второто място след към този момент класиралия се отбор на Русия и ще се състезават по индикатори с другите тимове, приключили втори в групите си.
За страдание, пред селекционера на България се струпаха доста проблеми в навечерието на дуела. От групата отпаднаха цели 13 футболисти, сре които твърдите титуляри Петко Христов,,, и Ангел Лясков. Очаква се офанзивата да води, а по двата фланга да му оказват помощ и.

Естонците завоюваха единствено един от досегашните си 9 мача, а головата им разлика в тях е 3:31. През есента на предходната година нашите завоюваха с 4:0 в Талин, като хеттрик заби, а един гол вкара Станислав Иванов.

Евроквалификации (младежи):

БЪЛГАРИЯ U21 - ЕСТОНИЯ U21

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ U21 (4-2-3-1):
Д. Наумов; В. Попов, А. Христов, С. Работов, Е. Томбак; Л. Котев, А. Чандъров; С. Иванов, И. Илиев, З. Димитров; К. Кръстев
Селекционер: А. Димитров
ЕСТОНИЯ U21 (4-4-2): Валиер; Вилота, Саар, Едур, Сепик; Поом, Ярвисте, Вали, Рейнкорт; Комисаров, Улянов
Селекционер: И. Принс

СЪДИЯ: В. Алтман (Австрия)
СТАДИОН: " ", София
НАЧАЛО: 18:30 часа

Класиране в група 5:
1. Русия 23 т.
2. Полша 17 т.
3. България 15 т.
4. Сърбия 12 т.
5. Естония 5 т.
6. Латвия 4 т.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР