Младежкият национал Станислав Шопов даде мнението си след загубата с

...
Младежкият национал Станислав Шопов даде мнението си след загубата с
Коментари Харесай

Станислав Шопов: Борихме се адски много, всички сме зад Андреев

Младежкият национал Станислав Шопов даде мнението си след загубата с 2:3 от Германия U21. Атакуващият халф на ЦСКА се регистрира с превъзходен гол в мрежата на младежката групировка на Бундестима.

" Борихме се пъклен доста, всеки - на трибуните или по малкия екран, мисля, че е видял това. Дадохме максимума от себе си. Това е, забравяме към този момент този мач, той е минал. Възстановяваме се в този момент и мислим за идващия мач против Косово. Със сигурност това попадение дава убеденост, освен на мен, а и на моите съотборници. На почивката и след мача си говорихме, че когато се опитаме да играем футбол, можем.

Този безценен тим на Германия, би трябвало да си кажем някои истини - тези момчета играят всяка седмица в топ 5 състезание, Шампионска лига, а някои от тях са били и в първия тим на Германия. За жал някои от нас, не някои от нас, а множеството, даже не играем в клубните си тимове. Не обичам да се извинявам, само че това си е самата истината. Все отново ние показахме, тъй като цяла седмица се говореше какъв брой е огромна разликата... Не мисля, че е толкоз голя.

Не мисля, че би трябвало да прибавим нещо против Косово, тъй като всеки от нас даде максимума си, раздадохме си - в случай че излезем против по същия метод, ще победим. Трябва да сме горди от нашето показване. Целият тим сме зад Пламен Андреев. Да, получи се подобен гол, само че преди този момент той извади две чисти голови положения, всички сме зад него и продължаваме напред. Чакаме мача с Косово ", сподели Станислав Шопов.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР