Младежкият национал на и футболист на коментира представянето на “лъвчетата”

...
Младежкият национал на и футболист на коментира представянето на “лъвчетата”
Коментари Харесай

Георги Русев: С националния отбор ни липсваше шанс и късмет

Младежкият национал на и футболист на разяснява представянето на “лъвчетата” в квалификационния цикъл за класиране на Европейското състезание следващата година. Той е на мнението, че шансът и шансът са липсвали на тима, а за самият него е чест да пази цветовете на България. В момента Русев е контузен и не попада в сметките на Краси Петров.

" Възстановявам се, нещата вървят добре, добре се усещам. На никого не му е прелестно да се контузи, би трябвало да се възвръщам бързо и да се върна на терена.

Отборът игра доста мощни мачове, липсваше ни късмет и шанс и загубихме доста точки. Всеки мач, който играя за националния тим, е значим за мен. В националния отбор не може да си избираме мачове, въпреки всичко защитаваш името на България. Това е една огромна част и е особено за мен да съм част от националния тим ", съобщи Русев.

Той разяснява и представянето на клубния си тим:

" След прехвърлянето ми в ЦСКА всички знаят какви са задачите и упоритостите на тима, уповавам се да демонстрирам положителни игри, голове и асистенции и да оказвам помощ на тима да реализира задачите си.

В ЦСКА са събрани доста положителни футболисти, тимът е добре, първоначално показахме неуверени резултати заради повода, че имаше доста нови футболисти, не се бяхме стиковали. В последните мачове демонстрираме друго лице и се надявам и в бъдеще да е по този начин.

Винаги е хубаво да вкараш два гола за ЦСКА, веселя се, че помогнах за изразителната победа над с 5:1. Надявам се да не преставам да въвеждам и да веселя почитателите ", приключи нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР