Младежкият национал на България Илия Димитров отново се превърна в

...
Младежкият национал на България Илия Димитров отново се превърна в
Коментари Харесай

Илия Димитров отново герой за железничарите

Младежкият национал на България Илия Димитров още веднъж се трансформира в воин за Локомотив (София). Нападателят вкара и двата гола за успеха с 2:0 против някогашния му отбор Нефтохимик (Бургас) на стадион " Локомотив " в " Надежда ".

Юношата на Левски бе прецизен в 42-ата минута, откакто навърза цялата отбрана на гостите, а по-късно и стража Димитър Николов, преди да се разпише и да обере овациите на публиката. Малко преди края, в 86-ата минута, Димитров вкара и втори гол, като към този момент има четири попадения през този сезон за " железничарите ". Интересното е, че с предните си две попадения за сезона Димитров донесе успехите над Ботев (Враца) с 1:0 в " Надежда " и с 2:1 над Оборище (Панагюрище) на " Орчо Войвода”.

 Локомотив (София) - Нефтохимик Няколко минути преди първото попадение на нападателя, Николай Цветков изпусна дузпа. Това се случи в 36-ата минута, когато вратарят Димитър Николов избави.

 Локомотив (София) - Нефтохимик Успехът бе пети за този сезон за отбора на Младен Додич, като " червено-черните " се изкачиха на първото място, което разделят с Царско село. Двата отбора имат по 15 точки.

КЛАСИРАНЕ

СЪСТАВИТЕ НА МАЧА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА НЕФТОХИМИК

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР