Младежки център Враца СЪРЦЕ ще се включи в благотворителната кампания

...
Младежки център Враца СЪРЦЕ ще се включи в благотворителната кампания
Коментари Харесай

Пластмасови капачки събира Младежки център Враца - с парите ще се закупят кувьози

Младежки център Враца " СЪРЦЕ " ще се включи в благотворителната акция за събиране на пластмасови капачки - " Капачки за бъдеще ".
Целта на акцията е със събраните средства от предаването на капачките в рециклиращи пунктове за пластмаса, да бъдат закупени кувьози за извънредно нуждаещите се лечебни заведения в дребните градове в цялата страна.
Сърцето е железна структура, която ще събира пластмасовите капачки и ще бъде поставяно на всички по-големи събития, проведени от Община Враца, както и пред стадион " Христо Ботев " на всеки домашен мач. Пластмасови капачки може да се слагат още на следващия ден преди срещата по футбол сред локалния Ботев Враца и Витоша Бистрица.
Организаторите от Младежкия център се надяват, че акцията ще има триумф измежду врачани. В апела си те показват, че това е една добра идея и „ всички би трябвало да бъдем единни в сходни начинания, тъй като природата има потребност, лечебните заведения имат потребност, а недоносените бебета и хората в затруднено състояние имат НЕОТЛОЖНА потребност! ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР