Младежката организация на ВМРО взе спонтанно решение и рано тази

...
Младежката организация на ВМРО взе спонтанно решение и рано тази
Коментари Харесай

Младежите на ВМРО проведоха протестна акция пред френското посолство

Младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация взе непринудено решение и рано тази заран облепи посолството на Република Франция и прилежащите огради с плакати и послания с надписи „ Спрете пакета „ Макрон “.

Припомняме, че представителят в Екологичен потенциал и заместник–председател на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Ангел Джамбазки пръв обърна внимание на скандалните текстове в документа, които дискриминират водачите и действително слагат в неконкурентна среда българските превозвачи. Това е и документ, който опонира на главните правила на Съюза – свободен пазар и свободно напредване на хора, артикули и услуги.

Солидарни сме с митинга на превозвачите в Брюксел, който се реализира със съдействието на Ангел Джамбазки. Българският интерес би трябвало да бъде предпазен. Затова се надяваме, че през днешния ден Пакетът „ Макрон “ ще бъде спрян. Здравият разсъдък в Европейски Съюз би трябвало да надделее, в случай че въобще има бъдеще на този европейски план, разясниха пред посолството младежите.

Те бяха безапелационни, че възможното приемане на пакета ще покаже ясно и изрично дали има място за българския и като цяло източноевропейския бизнес на европейския пазар. Ако неуместните ограничения бъдат признати, това ще отнеме прехраната на над 120 хиляди български фамилии, ще сторнира 17 % от Брутният вътрешен продукт на България и ще принуди стотици хиляди хора да емигрират.

Това е геноцид над страната ни и демонстрира лицемерието на европейските бюрократи в заявените стремежи за Обединена Европа и за бъдещото присъединение към Европейски Съюз на Западните Балкани.

Ако ще се трансформираме в донори на западните общества, то няма смисъл да се борим за обединен съюз, обявиха още младежите на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР