Младежката организация на СДС-Варна, е със свой предизборен щаб. Той

...
Младежката организация на СДС-Варна, е със свой предизборен щаб. Той
Коментари Харесай

И младежкият СДС отвори предизборен щаб във Варна

Младежката организация на СДС-Варна, е със собствен избирателен щаб. Той отвори порти в „ Кайсиева градина ” до бл. 232 в кафе „ Морено ”. Младежката организация на синята партия е показана с 8 имена във варненската листа за общински съветници с номер 64.

Камен Харизанов е зам.-председател на СДС-Варна, и на младежката организация. Магистър по приложна логика на психиката във ВСУ и магистър по педагогика. Специализирал е за работа с деца и възрастни с хронични болести и физически увреждания. През април Харизанов и бургаският водач на МСДС Дончо Златев участваха в Съвета на младежката секция на ЕНП във Виена, Австрия, където по предложение на нашите представители и с голямо болшинство бяха признати резолюции за хибридните офанзиви в изборния развой на Балканите.

Сред другите юношески имена в синята листа е Петър Лулов, студент в Морско учебно заведение, компетентност Корабни машини и механизми, кадет в корабна компания. Следва Петър Липисков, студент по геодезия в Шуменския университет, Симеон Гочев, студент по право във ВСУ.

Председателят на младежкия СДС-Варна Георги Спасов също е претендент на Съюз на демократичните сили за общински консултант. Освен че следва Икономически недвижими собствености и вложения в ИУ, той е и настоящ фоторепортер. Веселина Тодорова е магистър по право във ВСУ и работи като правист. Симеона Патърова е приключила маркетинг в ИУ.

В младежкия бранш на листата на СДС-Варна е и Петър Богданов, магистър стопанска система на два университета – варненския ИУ и бургаския университет, има специализация в ирланския данъчен институт като основен специалист счетоводител и данъчен съветник. Работи като началник отдел данъчни експерти в интернационална компания със посланичество във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР