Младежката организация на партия ГЕРБ в Стара Загора е с

...
Младежката организация на партия ГЕРБ в Стара Загора е с
Коментари Харесай

Ново областно ръководство на Младежи ГЕРБ в Стара Загора 

Младежката организация на партия ГЕРБ в Стара Загора е с ново краткотрайно регионално управление, което ще работи до идните избори за Национален изпълнителен съвет на МГЕРБ. Областен координатор е Милен Димитров - на 27 години, роден в Стара Загора. Завършил е магистратура „ Финансов мениджмънт “ в Стопанската академия „ Димитър Ценов " - Свищов, и работи като основен специалист в отдел „ Административно-стопански действия “ в Община Стара Загора. 
За учредителен секретар на регионалното управление е определена Бояна Танева, а за членове - Виктория Войводова, Даниела Узунова и Тодор Тодоров.
По време на първото съвещание на новото регионално управление, Милен Димитров съобщи, че измежду главните задания е развиването на младежките структури в общините от област Стара Загора, привличането на нови членове и генерирането на потребни за обществото оферти и хрумвания.
„ След като се възстановява ситуацията към ковид, ще организираме повече образования с присъединяване на водещи специалисти в разнообразни области. Ще разчитаме на предложенията за възстановяване на изискванията на живот и на младежите, които не са наши членове, с цел да бъдем оптимално потребни на всички “, показа той. 
В съвещанието на новото управление, което се организира при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, взе участие и досегашният регионален координатор на МГЕРБ - Стара Загора, националният представител Радостин Танев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР