Младежката организация на ГЕРБ, мъдро ръководена от бившия зам.-министър на

...
Младежката организация на ГЕРБ, мъдро ръководена от бившия зам.-министър на
Коментари Харесай

10 предстоящи акции на младите герберони

Младежката организация на ГЕРБ, умно ръководена от някогашния зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, преди дни стремително се самоорганизира, свири тръба за общ брой и гербероните се стекоха от всички направления пред дома на Бойко Борисов, с цел да го пазят от похищения. Защото научили, че някой готви там провокации против водача им. 
Опити за похищения и провокации нямаше, евентуално тъй като злодеите са се уплашили от гербавата юноша. 
Сниман от пиар на Борисов, младежкият водач Георг дръпна една тирада, която нагнети със същия възторг, с който популяризира и подправени вести. Въобще Георг е златен кадър и пиарите на партията сигурно изключително го ценят - каквато и тъпота да го накарат да направи или произнесе, той извършва всичко без да се замисли, влага цялото си усърдие, вживява се до дъно. Няма значение какво са поискали от него, може да е нещо извънредно отдалечено от здравия разсъдък - Георг не се колебае и извършва. 
А е толкоз млад! Роден е, когато се закриваше Комсомолът и почнахме да каляваме новата политическа стомана на демокрацията. 
Но комсомолщината е положение на духа. И на гербавата юноша нищо комсомолско не ѝ е непознато. Наричаме ги герберони по прилика с барбароните - приказни същества, които могат по избор да променят формата си, както гербероните са пластелин в ръцете на партийните пиари-комисари. 
Предлагаме на гербавата мисъл лист с обекти и мероприятия, на които наложително би трябвало да има наличие на герберони, които да вардят спокойствието, пулса и кръвното на Лидера, да произнасят безумни речи и фалшиви вести, и да изпускат патетични газове, освобождавайки чревното налягане. 
***
1. МГЕРБ да провежда бдение на гроба на Тодор Живков. Очакват се похищения от асимпатизанти на Борисов срещу великия правешки общественик, който Борисов толкоз същински и от сърце преосъществява исторически. 
2. Под прозорците на Слави Трифонов. Младите герберони би трябвало да се опълчат против възраждането на забравените практики от времената на Култа към личността. Георг ще дръпне една тирада, в която ще потрепери от смут, че в модерна демократична България се възражда Култа към личността и сътрудниците на Слави Трифонов се държат като негови прислужници. " А в ГЕРБ такива работи няма. Ние почитаме водача си, без да му се кланяме и да целуваме менискус! " - ще изтъкне Георг, който целува крака, предници и задници само на религиозни празници. 
3. МГЕРБ да нахлуе с викове на бракоразводното дело на Бил и Мелинда Гейтс. Очаква се Бил Гейтс да приказва нелепости против Борисов, тъй като ревнува Мелинда. Гербероните би трябвало да заглушат хулите против Борисов. Нужни са единствено няколко стотици хиляди $ за командировъчни, а идеята си коства. 
4. Акция-щурм на палатковия лагер на майките на деца с увреждания. Гербероните би трябвало да окупират и овладеят лагера на майките, да крещят и да се държат налудничаво, претендирайки че са деца с още по-специфични потребности. Така ще изместят от жълтите павета рисков съдружник на Мая Манолова. 
5. Акция на МГЕРБ там, където Цветан Цветанов прави джогинг. Младите герберони ще тичат с Цветанов и ще дерат гърла: изменник, отстъпник, емигрант! Георг Георгиев ще кряска в лицето на Цветанов: в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай няма да ти целуна ръка! 
6. Акция на МГЕРБ пред паметника на Маркс и Енгелс в Берлин. Пред статуята на Маркс гербероните ще скандират: " Долу Карл Маркс, горе Карл Май! "  
7. Пред централата на ГЕРБ, без мотив. Мястото е хубаво за една непрекъсната агитка, която да основава гербаво въодушевление измежду минувачите. 
8. На тапите по автомагистралите по време на празници. Герберите би трябвало да се заредят на местата, където се затапват автомагистралите, да обикалят колите и да викат по задръстените водачи: Кой ви ги построи тия автомагистрали бе! 
9. Акция на МГЕРБ пред колбасарски цехове, които не заделят продукция за " налог суджук ". Скандално е, че такива касапи не престават да работят кървавия си занаят несанкционирано.
10. Акция в поддръжка на правосъдна промяна в Крумовите закони.  Акцията първоначално ще е виртуална, до момента в който се посочи към кого тъкмо да се адресира претенцията. Позицията на Георг по тематиката е: " Ние в МГЕРБ също сме за Крумово законодателство, само че хуманно и съобразено с европейските условия. XXI век е! Ако почнем да си режем за всяка неистина крак, къде ще му излезе краят! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР