Младежката организация на ГЕРБ - Благоевград проведе регионална академия на

...
Младежката организация на ГЕРБ - Благоевград проведе регионална академия на
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ-Благоевград проведоха регионална академия

Младежката организация на ГЕРБ - Благоевград организира районна академия на тематика „ България и мястото ѝ в Европейския съюз “ в Добринище. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

В събитието взеха присъединяване младежи от всички общински структури на МГЕРБ в региона. Лектори на академията бяха регионалният координатор на ГЕРБ - Благоевград и депутат Даниела Савеклиева, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и Асим Адемов, ръководителят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, кметът на Разлог Красимир Герчев и зам.-кметът на Банско Асен Кирицов.

Форумът бе открит от Венцислав Хросинков, регионален координатор на МГЕРБ - Благоевград, който приветства присъстващите младежи и ги срещна с работата на младежките структури и идните начинания, свързани с изборите за членове на Европейския парламент. Венцислав Хросинков изрази своята убеденост, че и с помощта на младежите ГЕРБ още веднъж ще победи на идните избори.

„ Днес сме изправени пред доста провокации и тези формати са значими, с цел да можем да вървим напред. Аз имам вяра във вас и съм сигурна, че след изборите за членове на Европейския парламент ГЕРБ още веднъж ще бъде първа политическа мощ “, сподели по време на откриването на форума Даниела Савеклиева.

„ Тези избори са и голяма отговорност за нас, тъй като област Благоевград има трима представители в европейските институции. Искам да ви пожелая да не спирате да се развивате, да вярвате в себе си и да продължавате да бъдете все по този начин инициативни “, добави тя.

По време на лекцията си Даниела Савеклиева срещна младежите с тематиката за подправените вести и какъв брой рискови могат да бъдат те.

„ Фалшивите вести са опасност за полезностите на обществото, за демокрацията и директно нападат връзките сред хората. Голяма част от запитаните в анкета споделят, че не могат да разграничат една подправена вест и това се трансформира в проблем. Радвам се, че еврокомисарят Мария Габриел работи интензивно по тази тематика. Фалшивите вести оказват отрицателно въздействие върху всяка една сфера и заради тази причина е значимо всички ние да се борим против това събитие “, сподели Даниела Савеклиева.

Андрей Новаков срещна младежите с платформата Селоводител. „ Дълго време българите търсихме аргументите за положението на нашите села и виновността за това в разнообразни институции. Аз мисля, че възраждането им зависи от всички нас, всеки от нас да направи нещо малко за близкото село или за селото, в което е израснал и прекарвал летата си “, уточни Андрей Новаков.

В своята лекция пред младежите Георг Георгиев показа, че ГЕРБ разчита на мощен екип и добре свършена работа. Това е, което дава самочувствието на партията да се яви пред български жители и да изиска още веднъж доверието им. „ Доказахме, че в никакъв случай не променяме правилата си и постоянно с всички сили работим за това, в което имаме вяра – мощна, постоянна и уважавана в Европа и света България “, акцентира той.

Всички лектори подчертаха значимостта на идните избори за членове на Европейския парламент и това какъв брой е значимо ГЕРБ да завоюва безапелационно.
Младежите приключиха академията с прелестната самодейност, по време на която засадиха дръвчета в парка на гр. Добринище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР