Младежката организация на Да, България организира тази сутрин акция под

...
Младежката организация на Да, България организира тази сутрин акция под
Коментари Харесай

Масово пиене на кафе с Делян Пеевски

Младежката организация на " Да, България " провежда тази заран акция под надпис " Масово пиянство на кафе с Делян Пеевски ". Тя ще се състои пред хотел " Берлин " в столицата. Инициативата идва след всеобщото плажуване край парк „ Росенец " на морето.

Като " продължение на дейностите за връщане на заграбената страна " го дефинира Александра Стеркова от младежката организация на „ Да, България " в предаването " Преди всички " по " Хоризонт ".

„ Желанието ни е да влезем вътре и вътре да пием кафе. Ако това не стане по някаква причина, ще се опитаме да си намерим нещо наоколо или ще мислим в придвижване ", изясни тя.

„ Изненада ще бъде, в случай че господин Пеевски не се появи. Искаме да го попитаме каква е повода той да не посещава Народното събрание, по какъв начин се оправя с работата от Дубай. Сега в рецесията с ковид доста хора започнаха да работят така наречен home office. Искаме да го попитаме по какъв начин се оправя той с „ Дубай офис ". Имаме и доста други въпроси към него, само че дано да забележим по какъв начин ще тръгне диалогът ".

Вчера е имало проблем с координатите на хотела, тъй че той не е бил елементарно откриваем, посочи още Стеркова.

Подобна форма на събития е отворена към всички, допълват уредниците. Съдейки по случилото се на „ Росенец " и това, което се случва на площада, Александра Стеркова счита, че " всевъзможни групи и прослойки биха пристигнали ".

" Това не е митинг, а събитие, с което ние желаеме да получим отговори ", акцентира тя.

" Когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него ", е записано в поканата за събитието.

" Търсим Делян Пеевски в качеството му на депутат. Не считам, че това е нещо извънредно. Просто желаеме отговор от един депутат ", разяснява Александра Старкова пред БНР.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР