Младежката инициатива Музика и цветове“ ще се проведе за четвърти

...
Младежката инициатива Музика и цветове“ ще се проведе за четвърти
Коментари Харесай

Паркът на младежта в Русе ще засияе в дъга от музика и цветове

Младежката самодейност „ Музика и цветове “ ще се организира за четвърти път в Русе на 28 юни, от 19 часа в Парка на младежта, алея Перистери. Носители на концепцията за младежката демонстрация – „ Музика и цветове " са младежи, членове на Младежкия парламент в Русе, към Общински юношески дом. В това ексцентрично музикално събитие още веднъж ще се организира уъркшоп, в който безопасен органически пъстър прахуляк се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки приказност от цветове. По време на събитието за положителното въодушевление на участниците ще се погрижи DJ Venci. Организаторите на самодейността тази година са подготвили и още една цветна изненада за младежите.  
Всички участници би трябвало да  попълнят заявления, че са съгласни да бъдат напръскани с пъстър прахуляк. Декларациите са налични във фейсбук страницата на събитието, а тези, които не са ги разпечатали и попълнили у дома, ще имат опция да го създадат на място на пропусквателните пунктове . За всички участници уредниците са подготвили цветни прахчета, които ще бъдат раздавани на същите пунктове против показани подписани заявления. Организаторите се обръщат с молба към всички участници да запазят праховете си за разпространяване с тях, до момента в който диджеят подаде специфичен сигнал за това.
Младежката самодейност „ Музика и цветове “ е част от план „ Има значение кой си “ и се извършва с финансовата поддръжка на Национална стратегия за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта по контракт 25-00-19/03.06.2019 година, както и с финансовата поддръжка на Община Русе по стратегия „ Култура “.
Съорганизатори са Общински Младежки дом Русе, Сдружение „ Вдъхновение “, Община Русе, ОУ „ Отец Паисий ” Русе, Фондация „ Русе-град на свободния дух “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР