Младежката гей организация "Действие" съобщава на Фейсбук страницата си, че

...
Младежката гей организация "Действие" съобщава на Фейсбук страницата си, че
Коментари Харесай

Полицаи от 27 областни дирекции участвали в обучение на гей организация!

Младежката гей организация "Действие " оповестява на Facebook страницата си, че е провела образование на служители на реда от 27 регионални дирекции в тузарския велинградски хотел "Акватоник ".

Според гей организацията финансирането на събитието било подкрепено от американска организация, а присъединяване в образованието са взели представители на БХК и Комисията за отбрана от Дискриминация. Интересно в какво тъкмо са били обучавани българските служители на реда? Вероятно да репресират естествените жители, които показват възмущението си от развратните гей паради, които стават все по-възмутителни и показват пред децата ни неприемливи гей демонстрации!

Още по-интересно е и за какво силовия вицепремиер Красимир Каракачанов мълчи за това образование. Още по-интересно е, че Каракачанов не е провел нито едно образование на български служители на реда по какъв начин да реагират против принуждение върху дами, което в последните месеци става постоянна вест в медиите.

Явно от псевдопатриотичната организация Вътрешна македонска революционна организация са мощни последователи на ЛГБТ организациите и единствено за пред медиите показват лицемерна битка за запазване на фамилните обичаи. Припомняме, че на 18.01.2018 година евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е дал своя вот за признание
на гей браковете в страните членки на Европейски Съюз.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР