Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в

...
Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в
Коментари Харесай

Пребиха жестоко двама младежи посред бял ден в Бургас

Младежи са грубо пребити измежду бял ден на паркинг в бургаския квартал „ Крайморие ”. Побоят става сред две компании, които не се познават. От Прокуратурата разясниха за bTV, че са арестувани три лица за 72 часа.

Двама млади мъже – Янко и Радул, са откарани по неотложност обезобразени в бургаската болница. Те се опасяват да застанат пред камера.

„ Двете момчета са свиреп пребити, момичето е бито – с натъртена ръка, оскубана коса. Двете момчета са бити с бокс ”, сподели Галя Радулова, майка на Радул.

Младежите излизат от заведение, потеглят към колата си към паркинга и са настигнати и пребити от пердах. На мястото няма охранителни камери, по тази причина следствието се затруднява.

„ Ние получаваме сигнала, нашите чиновници идват на място, причинителите ги няма, само че имаме изложение на автомобила. Подават надлежно до патрулите и в Четвърто в „ Меден рудник ” други наши чиновници стопират въпросния автомобил с причинителите ”, изясни основен комисар Калоян Калоянов, шеф ОД Министерство на вътрешните работи – Бургас.

Задържаните са престъпно проявени. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство. Случаят е предаден на прокуратурата. От полицията са безапелационни, че съгласно събраните доказателства двете компании не са се познавали.

От болничното заведение показаха, че младежите са с мекотъканни травми по лицата и с данни за мозъчно разтърсване.

„ Предстои им няколко дни лекуване и ще бъдат изписани ”, означи доктор Николай Недев, шеф Отделение по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас.

Тепърва здравна експертиза ще открива с какво тъкмо са нанесени ударите по лицата на младежите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР