Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце,

...
Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце,
Коментари Харесай

Дъщерите на починалия Пламен Пенев: Искаме и настояваме да разберем истината. Борим се за това

Младежи са хвърляли пиратки против татко ни и неговото кученце, евентуално това е повода за разразилия се скандал. Баща ни в никакъв случай не е носил оръжие в себе си и не е бил нападателен към хората. Искаме и настояваме да разберем истината. Борим се за това. Това обявиха в ефира на БТВ дъщерите на умрелия, след полицейска гонка в Стара Загора, Павел Пенев.

През предходната седмица излезе съдебно-медицинската експертиза, която разкри, че Пенев се е задушил под тежестта на петима служители на реда, които са легнали върху него, до момента в който са го арестували.

„ Знаем, че откакто е аварирал, той е бил изваден по изключително нечовечен метод и не е имало медицински екип на място. Това е неприемливо “, добави Ивелина Пенева.

Все още не са ясни имената на чиновниците на реда, които са взели участие в обстановката, само че те са отстранени от служба.

От Национална следствена служба и инспектората на Министерство на вътрешните работи са се свързали с двете дами, само че по думите им не са имали среща с управлението на полицията в Стара Загора.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР