Младежи с обвинение за кражба на банкови карти в Букурещ.

...
Младежи с обвинение за кражба на банкови карти в Букурещ.
Коментари Харесай

Младежи с обвинение за кражба на банкови карти в Букурещ

Младежи с обвиняване за кражба на банкови карти в Букурещ. Седем младежи на възраст сред 19 и 21 години бяха арестувани от полицията. 

Младежите са работили групово

След осъществяването на кражбите, те отивали в магазините и купували разнообразни артикули, като внимавали цената на покупките да не надвишава лимита, нужен за потребление на ПИН кода.

Щетите от лъжливите финансови интервенции възлизат на към 7000 евро

“Между май и август 2023 година няколко младежи на възраст сред 19 и 21 години са работили дружно, в минигрупи, въз основа на предварителни сделки и неведнъж са направили няколко закононарушения против имуществото на непознати жители, само че също и против компютърни системи, в това число сървърите на някои банкови звена ”, се споделя в прессъобщение на Столичната полиция.

Младежи с обвиняване

При обиските са открити мобилни телефони, оръжие и суми с непостоянен генезис.

Както Safenews писа, български жители, обвинени, че са конфигурирали специфични устройства на банкомат на банка Юробанк-Директна в центъра на Белград, с цел да събират поверителни данни за сметките и разплащателните карти на клиенти на банката, бяха спрени на граничния пункт Градина на сръбско-българската граница при опит да изоставен Сърбия.

На банкомат  в центъра на Белград те са сложили устройство за четене на данни от разплащателни карти, така наречен „ скимер с надълбоко проникване “.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР