Младежи с БМВ потрошиха 6 автомобила в Пловдив. Сигнал за

...
Младежи с БМВ потрошиха 6 автомобила в Пловдив. Сигнал за
Коментари Харесай

Купонджии с БМВ потрошиха 6 коли след гонка с полицията в Пловдив

Младежи с БМВ потрошиха 6 автомобила в Пловдив. Сигнал за протичащото се е получен малко след 3 часа тази заран.

Автопатрул подал светлинен сигнал, с цел да спре за инспекция лек автомобил БМВ със софийска регистрация. Водачът на автомобила подминал патрула, след което се отправил към блок 30 в Тракия.

Полицаите последвали БМВ- то, което малко откакто тръгнало, се блъснало в 6 паркирани автомобила наоколо до посочения блок. Потрошени са опел зефира, ситроен, още 2 бмв и нисан.

След конфликта, четирима младежи изскочили от колата и хукнали да бягат в разнообразни направления. На място останал единствено един 19- годишен пасажер, който не съумял да излезе, защото задната врата блокирала и той останал заключен в купето.

Водачът на БМВ-то е хванат малко по-късно. В рамките на следствието излиза наяве, че младежите са тръгнали доста пияни от клуб " Премиер ", който се намира на към 500 метра от мястото на произшествието. Очевидци подават сигнал на тел. 112, откакто ги виждат да се качват в колата.

Полицейски патрул, който бил в непосредствена непосредственост до заведението, се опитал да ги спре. Водачът обаче пренебрегнал стоп- палката и траял с висока скорост, влизайки към вътрешността на квартала. Той обаче не съумял да вземе завоя и се блъснал в паркираните пред блока коли.

Щетите по 6-те коли са съществени.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР