Младежи откраднаха декоративни пчелички от магазин за мед в Пловдив.

...
Младежи откраднаха декоративни пчелички от магазин за мед в Пловдив.
Коментари Харесай

Момиче открадна декоративни пчелички от магазин за мед в Пловдив ВИДЕО

Младежи откраднаха декоративни пчелички от магазин за мед в Пловдив. За вандалския акт алармира до собственичката на българска компания за произвеждане на мед. Магазинът й се намира на ул. „ Отец Паисий ”. Джен Катсев споделя, че магазинът е на самообслужване, а откриването му е било преди една година, като за този интервал нищо не е било покътнато до преди няколко дни.

Видеозаписите от камерите демонстрират по какъв начин на 20 май към 01:40 часа след среднощ, група младежи влизат в обекта, преглеждат какво се предлага, след което се насочват към декоративните пчелички от стиропор, ситуирани наоколо до изхода.

Единственият мъж в компанията им отива до декорациите и стартира да ги преглежда, след което излиза от магазина. След това в помещението влиза момиче от компанията им, което издърпва една от стиропорените пчелички и си потегля дружно с нея.

По-късно в същия ден, малко след 19:10 се разиграва подобен сюжети, единствено че единствено с двама от участниците в първото видео. В него се виждат мъжът и момичето, което още веднъж си разрешава да открадне към този момент втора поред пчела от обекта.

Докато прави вандалския акт, момичето приказва по телефона, а от записите се чува, че споделя „ Чакай, че в този момент извършвам кражба една пчела, след това ще ти звънна ”. След като избира коя пчела да издърпа, момичето потегля и стартира да бяга от магазина.

„ Ние работим интензивно, с цел да създадем такова красиво и положително място. Магазинът ни бе образец за това какъв брой сигурни, надеждни и уважителни са хората в Пловдив и България. Искам да намеря тези младежи и да ги попитам „ Това ли е нещо, с което можете да ми помогнете? ” ”, описа Катсев.

Собственичката на парцела упорства действието на младежите да бъде публикувано, с цел да се даде образец какъв не трябва да бъдеш.

„ Младите би трябвало да схванат, че това държание не е по никакъв начин готино и никога не би трябвало да се толерира ”, приключи тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР