Младежи от Враца са хванати в крачка, докато крадат от

...
Младежи от Враца са хванати в крачка, докато крадат от
Коментари Харесай

Бони и Клайд от Враца хванати в крачка на морето ВИДЕО

Младежи от Враца са хванати в крачка, до момента в който крадат от магазин на морето. Престъплението е осъществено на 30 юли в Равда.

Малко след 22 часа момиче и момче влезнали в магазин за очила в курорта. След като мадамата пробвала няколко чифта, двамата излезли от магазина, без да си купят нищо, написа BulNews.bg.

В следствие притежателите на обекта видели на записите от охранителните камери, че в действителност младежите си взели очила, само че на облага. Докато девойката се оглеждала с разнообразни модели, приятелят й напъхал един чифт под блузата си. След това двамата се изнизали от обекта.



Още същата вечер чиновниците в магазина разбрали кои са крадците и къде са настанени. Те били отседнали в къща в селцето, а регистрацията била на името на Десислава Иванова, на 25 години, от Враца. Момчето не било записано и самоличността му не е известна.

Магазинерите се свързали с девойката и я помолили да върне откраднатата стока. Още на идната заран обаче двойката се изнесла и по този начин и не върнали очилата.



Постъпката на младежите от Враца е тотална изцепка, защото цената на откраднатия продукт е едвам 10 лв.. По тази причина притежателите на магазина в Равда не са подали сигнал в полицията за закононарушението. Те обаче разпространиха фрагменти от записите на камерите, които демонстрират тъкмо по какъв начин е осъществена кражбата.

Хората считат, че срама от постъпката е задоволително тежко наказване за двамата бандити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР