Младежи от Враца са хванати в крачка, докато крадат от

Младежи от Враца са хванати в крачка, докато крадат от ...

Бони и Клайд от Враца хванати в крачка на морето ВИДЕО.

Младежи от Враца са хванати в крачка, докато крадат от магазин на морето. Престъплението е извършено на 30 юли в Равда.

Малко след 22 часа момиче и момче влезли в магазин за очила в курорта. След като мадамата пробвала няколко чифта, двамата излезли от магазина, без да си купят нищо, пише BulNews.bg.

В последствие собствениците на обекта видели на записите от охранителните камери, че всъщност младежите си взели очила, но на аванта. Докато девойката се оглеждала с различни модели, приятелят й напъхал един чифт под блузата си. След това двамата се изнизали от обекта. Още същата вечер служителите в магазина разбрали кои са крадците и къде са настанени. Те били отседнали в къща в селцето, а регистрацията била на името на Десислава Иванова, на 25 години, от Враца. Момчето не било регистрирано и самоличността му не е известна.

Магазинерите се свързали с девойката и я помолили да върне откраднатата стока. Още на следващата сутрин обаче двойката се изнесла и така и не върнали очилата. 
 


Постъпката на младежите от Враца е тотална изцепка, тъй като цената на откраднатия артикул е едва 10 лева. По тази причина собствениците на магазина в Равда не са подали сигнал в полицията за престъплението. Те обаче разпространиха кадри от записите на камерите, които показват точно как е извършена кражбата.

Хората смятат, че срама от постъпката е достатъчно тежко наказание за двамата бандити.
 

Източник: blitz.bg