Младежи и членове на ДБ излязоха вчера на протест“ в

...
Младежи и членове на ДБ излязоха вчера на протест“ в
Коментари Харесай

Браво ДБ, успяхте да изкарате привърженици да приветстват Нинова

Младежи и членове на Демократична България излязоха през вчерашния ден на „ митинг “ в поддръжка на държавното управление. Малко над 200 души приветстваха съюза на „ десните “ с Българска социалистическа партия, с които другояче в никакъв случай нямаше да влязат в коалиция с една единствена цел – да се резервира държавното управление на Кирил Петков. Поискаха оставката на опозицията, което единствено по себе си е необичайно. По този мотив не липсваха и мнения от десни хора, които недоумяват по какъв начин внезапно Демократична България стартира да ръкопляска на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия и да желае оставането им на власт. Ето и част от мненията:

Евгени Михайлов

Толкова доста софийски младежи в поддръжка на държавното управление на Бойко Рашков???

Вярно е, че би трябвало незабавна промяна в просветителната система!

Иван Сотиров

Браво Демократична България, вие успяхте да изкарате вашите последователи да приветстват съюза ви с Нинова и нейните депутати! С Българска социалистическа партия ли ще преборите мафията и корупцията, с Българска социалистическа партия ли ще извършите лустрация и декомунизация, с Българска социалистическа партия ли ще подкрепите Украйна и ще преборите кремълската пета колона! Това не е исторически компромис, това е историческа подигравка!

Стефан Ташев

Отчайващ медиен слугинаж по малките екрани към ръководещите и техния " митинг ". " Хората " били излезли. Ами в случай че излязат недоволните от това незаконно ръководство? И без това стачкуват строители, служители на реда, лекари и кой ли още не. И блокират Народното събрание? На всякакви божанковци ще им се стори тясна София.

Ивет Добромирова

На 16 юни 2013 година бяхме на жълтите павета и крещяхме “мафия ” в лицето на Корнелия Нинова, която гласоподава Пеевски за началник на ДАНС.

След това Корнелия стана водач на Българска социалистическа партия и заведе своите на поклонение на паметника на Тодор Живков в Правец.

След това сподели, че “демокрацията ни лиши доста ” и получи изключително скъпи инструкции от Кремъл в лицето на военачалник Решетников по какъв начин Радев да стане президент.

Днес тези, които Христо Иванов през 2016-а назова “жълтопаветници ” приветстваха Корнелия Нинова пред същото това Народно събрание, тъй като и тя въплъщава битката против мафията…

Ами, не, благодаря.

Политическа партия: За твърдящите, че площадът не бил приветствал Корнелия и тя се била отдръпнала - фотография персонален списък. Облякла се е в розово, с цел да не може да  се сбърка. Не направих видео, тъй като малките екрани излъчваха нон-стоп и нямаше смисъл.

Хубаво е коментиращите в поддръжка на Политическа партия да проумеят, че Българска комунистическа партия нереформирана и Корнелия са в ръководството дружно с Политическа партия и имат двустранно съдружно съглашение. Хубаво е да проумеят и че Има Такъв Народ де юре са още в ръководството, тъй като оставките на министрите им не са гласувани. Хубаво е и да се проумее, че има нещо шизофренно в това през днешния ден да настояват, че мафията била излязла от ръководството с Има Такъв Народ, тъй като идва въпросът - кой вкара мафията в ръководството, че тя е изляла и то сама…, без даже да е изгонена.

Любен Дилов

Митинг против опозицията е екзотика, само че не е разтърсваща политическа иновация. Спестявам фотосите от митингите против Никола Петков, или пък тази на Корнелия Нинова със същия мегафон, с цел да не смущавам приятелите от " Да, България ".

П.П. И да, на българското знаме няма герб, само че индивидът, който го държи е прочут с пренебрежението си към закона, където това събитие е разказано.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР