Младежът е в такова състояние, че реално няма психическата възможност

...
Младежът е в такова състояние, че реално няма психическата възможност
Коментари Харесай

Адвокатът на момчето от мола: Не може да откаже на натиска от Чеченеца

Младежът е в такова положение, че действително няма психическата опция да откаже на натиска, който му е оказан ", съобщи тази заран в ефира на " Нова телевизия " Димитър Киров, юрист на фамилията на младежа, който беше обществено потиснат в пловдивски мол, а дейностите бяха снимани на видео и публикувани в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин младежът е вързан на каишка и разхождан в комерсиалния център.

Към момента трима души са арестувани и са с обвиняване поради дейностите по отношение на момчето.

Става дума за Тодор Огнянов (известен като Тошо Куката), Петко Караилиев (известен с прякора Чеченеца) и Емили Йорданова (с рождено име Даниел Йорданов). " Тези хора са били изцяло наясно какво вършат и че младежът при напън ще се съгласи да направи всичко, каквото изискат. Оказано му е психическо принуждение, той е нямам силата да откаже ", сподели още юристът на момчето.

От прокуратурата обясниха, че потърпевшото момче многократко е отказало да взе участие в клипа и да пристигна до клипа, само че в последна сметка е било уверено и е отишло в мола за снимането на видеото. От държавното обвиняване упорстват тримата арестувани да останат в ареста, а решение за мярката им за неотклонение би трябвало да бъде взето през днешния ден, 7 април, от съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР