Младеж ще изтърпи 18 години "лишаване от свобода" за опит

...
Младеж ще изтърпи 18 години "лишаване от свобода" за опит
Коментари Харесай

Младеж ще изтърпи 18 години лишаване от свобода за опит за убийство

Младеж ще изтърпи 18 години "лишаване от независимост " за опит за ликвидиране, разгласи Добричкият областен съд в обществено съвещание наказването за Стивън С. Деветнайсетгодишният мъж в началото ще търпи присъдата при непоколебим затворнически режим.

Съдът призна младежа за отговорен, че през нощта на 12 август 2017-а е влезнал в дома на 79-годишен мъж в добричкото село Росица и му е нанесъл голям брой мощни удари по главата и тялото. Стивън С. търсил пари в къщата, само че като не разкрил, взел от масата две кутии с цигари, едната от които била съвсем празна.

На сутринта възрастният мъж е бил открит от собствен роднина паднал на пода - оцапан с кръв и неконтактен. В доста тежко положение потърпевшият е откаран в болница и оживял единствено с помощта на оказаната му в точния момент високоспециализирана здравна помощ, съгласно правосъдната експертиза. Мъжът се възстановявал в приют, където, до момента в който течало досъдебното произвеждане, умрял от неочаквана сърдечна гибел.

Съдът почете гражданските искове на двамата наследници на умрелия - в размер на 2400 и 3799 лв., за породените имуществени вреди.
Присъдата предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд във Варна в период от 15 дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР