Младеж с БМВ загази здраво, след като изнесе дрифт представление

...
Младеж с БМВ загази здраво, след като изнесе дрифт представление
Коментари Харесай

Джигит с БМВ изнесе урок по дрифт пред полицаи в Пловдив, из...

Младеж с БМВ загази крепко, откакто изнесе дрифт зрелище пред униформени в Пловдив.  Случката се разиграла два часа след среднощ на 23 юли предходната година, на кръстовището на ул. „ Васил Левски “ и ул.„ Никола Войновски “, само че преди броени дни съдът е излязъл със мнение.  

Точно там младият водач направил внезапна маневра – десен завой, при която почнал да дрифти. По време на пърформънса гумите на немското возило свирили, като всичко в близост станало в дим. Всичко това се случило пред очите на служител на реда от Трето районно. Униформеният спрял дрифтаджията за инспекция. Последвал акт, който водачът подписал с възражения, след което обжалвал в съда. 

В зала бил разпитан другар на джигита, който споделил, че във въпросната вечер водачът управлявал автомобила „ най-нормално “, не е „ въртял гуми “ и не правил внезапни маневри, само че чиновниците внезапно се появили и спрели автомобила за инспекция.
Магистратите обаче не кредитирали показанията му.  В последна сметка е наложена глоба - санкция в размер на 3000 лева и лишаване на книжката за година. Решението може да се апелира пред Административния съд в града под тепетата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР