Младеж реши да си вземе сувенир от едно от най-оборотните

...
Младеж реши да си вземе сувенир от едно от най-оборотните
Коментари Харесай

Враца, баце! Младеж гепи картина от стената на хитовото кафе „Кадифе“ /снимки и видео/

Младеж реши да си вземе сувенир от едно от най-оборотните кафенета във Враца – „ Кадифе “, научи BulNews.bg. Той най-безцеремонно свалил картина от стената на заведението и си тръгнал.
Наглата кражба е осъществена в събота вечерта. Сцената е запечатана от камера за видеонаблюдение в кафенето. От фрагментите на записа се вижда по какъв начин група млади мъже разпускат с питиета и се забавляват. Точно преди да си тръгнат, един от компанията решил да изпъкне и да покаже на приятелите си какъв брой го бива в кражбите. Младежът демонстративно протяга ръка към картина, намираща се зад него, и я смъква от стената. След това той я прибира под якето си и с усмивка и танцова стъпка се насочва към изхода на заведението.
Няколко часа по-късно личният състав на кафенето забелязал неналичието на картината. След като прегледали записите от камерите, те открили по какъв начин тъкмо е станала кражбата. За наставление клипът с крадливия млад мъж е оповестен в обществените мрежи, където към този момент валят укорителни мнения за дейностите му.
Вижте видеото тук .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР