Младеж от Враца се оплака от безумно поведение на служители

...
Младеж от Враца се оплака от безумно поведение на служители
Коментари Харесай

Безумно! Пробваха да вдигнат колата на правилно паркирал врачанин /снимки/

Младеж от Враца се оплака от безумно държание на чиновници на врачанското общинско дружество „ Паркинги и гаражи “. 24-годишният Алекс Игнатов потърси организация BulNews, с цел да опише за неволите си.
В края на предходната седмица младежът спрял колата си „ БМВ “ пред дома си на бул. „ Христо Ботев “ №61. На мястото няма знак, ограничителен паркирането и младежът не бил в нарушаване.
За сметка на това в другото платно, където прекъсването е неразрешено, имало доста коли. Предишната вечер обаче младежът бил паркирал там и на сутринта бил весел с фиш от 20 лв..
По тази причина Алекс направил инспекция и откакто открил, че няма възбрана, спрял на шосето в посока пощата. Така обаче действително затапил придвижването, защото макар знака, колите в другото платно стигнали от началото до края на улицата.
Ненадейно до колата му спрял паякът на „ Паркинги и гаражи “, който почнал да се подготвя да я подвига, до момента в който служител на реда снимал. Младежът незабавно слязъл при чиновниците и изискал пояснение, защото не бил в нарушаване. Започнала препирня, в която се присъединили и съседи от улицата, които също се оплакали, че няма по какъв начин да стопират пред домовете си. На място пристигнали и чиновници на КАТ-Враца.
След като станало ясно, че на кръстовището има само знак, забраняващ прекосяването с каруци, служащите с паяка оставили колата на Алекс и не му наложили санкция. Униформените обаче го помолили да реалокира автомобила си насреща, с цел да не пречи на придвижването. Молбата на униформените била много странна, защото тъкмо в другото платно е неразрешено да се паркира и точно по тази причина ден по-рано му бил публикуван фиш.
Възмущението на Алекс е, че вярното паркиране на бул. „ Христо Ботев “ е надали не задача невъзможна, а нарушителите, които в действителност блокират придвижването, постоянно не се глобяват. Младият мъж е подал тъжби до община Враца и до регионалната дирекция на полицията /на снимките/.
Днес ситуацията на улицата е същото – десетки погрешно паркирани коли в посока площад „ Руски “ и нито една на „ позволеното “ място в посока пощата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР