Младеж от стражишкото село Царски извор спечелил 250 000 лева

...
Младеж от стражишкото село Царски извор спечелил 250 000 лева
Коментари Харесай

Спечелил четвърт милион от лотарията мизерства, леля му откраднала парите

Младеж от стражишкото село Царски извор спечелил 250 000 лв. от лотарията, само че по този начин и не видял нито лев от облагата си. Сагата стартира през 2016 година, когато с джобните си пари, малолетният хлапак си купил лотариен билет, който се оказал печеливш. Мирослав се похвалил пред роднините си, а вуйна му Фана, реагирала стремително. Тя изтръгнала печелившия билет от ръцете му и му декларирала, че е малолетен и няма право да взе участие в такива игри. Дръзката жена се обадила в малкия екран и след няколко дни сумата и била преведена по банкова сметка.

Междувременно родителите на дребния късметлия се пробвали да потърсят отговорност от Фана, само че се разразил пикантен скандал. Фана и околните ѝ захванали да сипят закани против пострадалата фамилия и даже дръзнали да им предложат пари, с цел да се откажат да сезират органите на реда, осведоми " Труд ".

Майката на Мирослав - Нешка подала тъжба за злодеянието до Окръжната прокуратура във Велико Търново. На 9 август 2016 година било формирано дело против незнаен причинител за кражба в изключително огромни размери. При следствието било изяснено, че лелята на момчето е причинител и тя била упрекната в обир на печелившия билет, който издърпала със мощ от ръцете на момчето. Докато правораздавателните органи обаче подхващат дейности, с цел да блокират сметката на Фана, тя изтеглила парите, накупила парцели и скъпи движимости и по-късно отпътувала за Холандия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР