Младеж от сливенското село Сотиря се издирва заради подозрение, че

...
Младеж от сливенското село Сотиря се издирва заради подозрение, че
Коментари Харесай

МВР издирва 21-годишен заради изнасилване и убийство на дете

Младеж от сливенското село Сотиря се търси поради съмнение, че е изнасилил и умъртвил седемгодишно момиченце. В търсенето на 21-годишния Мартин Стоянов Трифонов е включен целият състав на локалната полиция, жандармеристи, гранични служители на реда, планински спасители и чиновници на горското стопанство. Издирването се подкрепя от хеликоптер.

Към момента младият мъж не е открит, заяви в Сливен основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Предполага се, че той е избягал в планината. Според Иванов беглецът е тръгнал без никаква подготовка за планински преходи, не е въоръжен, няма и пари в себе си.

Трифонов е обвинен в изнасилването и убийството на седемгодишното дете, осъществено в четвъртък следобяд. Момиченцето е намерено в тежко положение в дере в селото с голям брой пострадвания и е откарано в болница, само че е умряло. Според първична информация Трифонов е срещнал детето в локален магазин. Засега няма данни какво е провокирало експанзията му.

По данни на полицията заподозряният има престъпни регистрации, излежавал е и присъди. Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи в предишното Трифонов е блудствал с дете, негова близка. Регистриран е и за обири.

Той е имал спорове със съседите си. Трифонов е живял във вилната зона на селото, където къща е имало и фамилията на потърпевшото дете. За момиченцето са се грижили баба му и дядо му. Миналата година Трифонов е бил атакуван от кучетата на собствен комшия. Мъжът се опитал да укроти животните, само че те го нападнали и раздрали. Впоследствие притежателят на кучетата умира. Тогава Трифонов е сниман в репортаж на Нова телевизия. Оттогава е и едната му фотография, публикувана от Министерство на вътрешните работи в четвъртък. На нея той е с брада и шапка. На втората публикувана фотография той е късо подстриган и обръснат. Според Иванов и двете фотоси не са настоящи, сега търсеният бил с къдрава коса и набола брада.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР