Младеж на 21 години е загинал на място, а спътничката

...
Младеж на 21 години е загинал на място, а спътничката
Коментари Харесай

Страшна трагедия край Дебели лаг с младеж и бременната му съпруга

Младеж на 21 години е умрял на място, а спътничката му е тежко ранена при злополука край радомирско село 

Младеж на 21 години е умрял на място, а спътничката му, бременна в 7 месец жена е тежко ранена при злополука край радомирското село Дебели лаг, оповестява struma.bg.

``
реклама

Тежкият случай е станал към 18,30 часа през вчерашния ден. Двамата се прибирали от кукерски фестивал, където взели участие с група от село Калища. Младежът е от Калище, а дамата е от същото село, само че е женена в Дебели лаг.

На завоя преди селото лидерът изгубил надзор над возилото и колата се преобърнала няколко пъти. Автомобилът бил смачкан до неразбираемост, настояват очевидци. На мястото са пристигнали полиция, Бърза помощ и пожарна. Наложило се огнеборците да режат ламарините на смазаното возило, с цел да извадят тялото на водача. Бременната жена е със счупена ръка, оток на белия дроб и пострадвания на таза. Тя е закарана в „ Пирогов “. Според осведомени за момента няма заплаха за живота на плода.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР