Младеж на 18 години, който шофирал Ауди, е прегазил възрастен

...
Младеж на 18 години, който шофирал Ауди, е прегазил възрастен
Коментари Харесай

18-годишен шофьор прегази пенсионер на тротоара в Монтана

Младеж на 18 години, който карал " Ауди ", е прегазил възрастен мъж в центъра на града към 11.00 часа през днешния ден, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Инцидентът е станал на бул. Св. " Климент Охридски ". При изпреварване младият водач изгубил ръководство на автомобила, излязъл вдясно от пътното платно, блъснал се в пожарен кран на тротоара, след което колата се завъртяла по тротоара и прегазила мъж на 87 години от Монтана, който минавал от там. Възрастният човек умрял на място, пристигналите незабавно медици от центъра за незабавна помощ в града нямало по какъв начин да оказват помощ.

Младият водач твърди, че не е карал с висока скорост, когато колата е поднесла и е изгубил ръководство. В колата е пътувал още един юноша.

Хора от Монтана обаче описват, че на булеварда постоянно се кара с несъобразена скорост и това не е първото произшествие, което случва там.

На младия водач незабавно е изработен тест за съществуване на алкохол и опиати, който е негативен. Той е имал шофьорска брошура от 6 месеца. Срещу него е заведено досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР